En helt vanlig dag i affären

En dag i fiol var jag och min fvännina Efva ute på stan. Vi bestämde oss för att gå in i mattaffären och shoppa runt lite.
När vi precis har greppat tag i våra shoppingkorgar och vänder oss om... rusar en stressad man förbi i ilfart med sin kundvagn. Han pratade och skrattade för sig själv, och nämnde något om Kicki Danielsson o blalba.
Observera nu att det hängde en släpkärra fastspänt på kundvagnen längst fram.
Mannen steppar fram till fruktavdelningen och går fram till bananerna. Väl där, tar han upp bananerna och granskar dom, en efter en, samtidigt som han fortfarande står å pratar med sig själv.
Han lägger ifrån sig bananerna och ändrar riktning mot sin kundvagn med fastspända släpkärra på.
Jahaa?! Ska han inte ha en banan tänkte vi. I samma vefva ser vi att mannen står å gräfver hysteriskt i sin fastkopplade släpkärra och hittar till slut ett förstoringsglas. Han styr återigen kurs mot bananerna, och börjar återigen granska bananerna, MED HJÄLP AV FÖRSTORINGSGLASET!!!
Jag och min vän Efva brast ut i skratt och mannen står även han och skrattar, men förmofdlingen inet för att det var kul att titta på bananer i förstoringsglas, utan för att han var lite sjuk i huvudet skulle man kunna säga.
Han bestämmer sig för en banan i alla fall, som han lägger i kundvagnen, men inte i den stora korgen, utan han fällde ut sitsen där barn ska sitta, DÄR LA HAN SIN BANAN.
Sen gick han till kassan och betalade sin lilla banan och sen la han den i släpkärran och gick därifrån


kundvagnsl?pk?rraf?rstoringsglasbanan


Vi såg karln lite senare utanför affären, då han hade handlat servetter även. Min slutsats: Han går in i affären å

köper EN sak, sen går han in igen och köper en till sak OSV.

JÄVLIGT ROLIG HÄNDELSE!! (Men förmodligen inet för er som inet fattar nånting av det här)
Jag och Efva har ett otroligt brinnande intresse för släpkärror, bananer och förstoringsglas.
HEJDÅ!!