Vårkänslor!

Våren är här, inga bevsvär!
Jag tar fram cykeln.

Eeh just det, det var ju kukafton först, oj förlåt jag menar julafton


Jag hade vårkänslor häromdagen, jag trodde det var Mars eller nåt, sen vart jag jävligt påmind om att det var jul- tråkigt

Bojkotta Diligentia Bostäder AB

Jag vill bara utfärda en varning till alla som någngån kanske får ett hyreeskontrakt inom Diligentia Bostäder AB!
DOM SUGER GETPUNG!

Har anmält mig i en intern bostadskö till en annan tvåa. Efter att ha fått diverse förhör om VARFÖR jag vill byta min tvåa till en annan tvåa har jag nu förstått att man blir piroriterad SIST som redan boende hyresgäst här.
Det ska väl dom skita i varför jag vill byta bort den här lägenheten, seriöst?!
Dom borde vara glada över att det faktiskt finns människor som betalar nästan 5200 för deras skitservice!

Nu ikväll såg jag att idioterna har lagt ut den ANDRA lägenheten på bostadsförmedlingen på bara ett halvår. Hallå- vad hände med den interna bostadskön? Jag menar, det borde väl inte spela någon roll för dom om DEN tvåan eller MIN tvåa blir uthyrd via bostadsförmedlingen?! Och dyra jävla hyror är det oxå, USCH! Idioti, jävla idioti!

Nån som har en lägenhet till övers?
Nä tänkte väl det. . .

Ut med julpyntet NU!

Jag kan erkänna att jag hade ritkig julstämning för kanske 3 veckor sen, omkring första advent. Jag har bakat, druckit glögg, meckat med ljusstakarna, som går sänder varenda jävla år, pysslat, pyntat, städat. . . Och nu är jag så förbannat trött på julen! Nu räcker det!
Idag åker julpyntet ner och ljusstakarna ska jag slänga i soptunnan, för dom är bara trasiga ändå. Jag ska tända alla ljusen i adventsljusstaken samtidigt och sen åker den ut oxå!
Fan vad tråkigt det är!
För första gången i mitt liv ska jag fira jul själv, haha det kan bli ganska intressant, och minst sagt SKÖNT! Slippa se allt, slippa sitta och tycka synd om alla stressade och jäktade människor som irrar omkring med svettpärlor i pannan.
Jag ska såklart åka till min farfi och se till så att han inte blir ihjälslagen och misshandlad på serviceboendet, sen ska jag hem och sätta på mig mina pjamasbyxor och bara njuta! Jag kanske köper lite prinskorvar och köttbullar på vägen hem, men bara för att det är så gott! Och ägg. Hoppas jag hinner hem till klockan 3, för jag gillar Kalle, i alla fall dom 5 första minutrarna. Fast roligaste vore ju iofs om man hittade ett gammal VHS band där Arne Anka är med, alltså Arne Weise, för DET är julstämning! Jävla svikare Arne!


Snickerboa

Fram med spik och hammare




God morgon

En helt vanlig morgon


Juuliibakii

I lördags var det julbak med Jennie och Maria.
började med en liten mysig middag. Försökte ta lite bilder på våran mysiga stämning men jag är sämst på att fotografera och såhär mysig vart middagsbilden- haha!



Jennie högg in på knäcken! (Eller knäckten som jag skulle sagt)


Och jag på saffransdegen... Jag vill bara dyka ner och mojjsa runt, ser så mjukt och skönt ut!


Det är väldigt sällan det får vara riktig MYSstämning. . . Men visst, vad är det som är omysigt med nedanstående egentligen?


Den fick en liten kompanjon oxå. . . Inte mer än rätt!



Sen vart det chokladknäck(t) oxå!




Och så kom jag på den briljanta idén att göra chokladbounty´s!


Och det var nog det godaste jag någonsin bakat! Om man får vara den som är den.


Jennie skulle göra en flät- krans, och det var den roligaste smalaste längsta flätan jag nånsin sett.


Hahahaaah


Julkalender

Måste ju bara länka till en hysteriskt rolig sida.
Bästa julkalendern ever!
Pressa
HÄR!

Godnatt!