Glögg- Efva

JA!
Nu myser jag!
Köpte glögg i lördags, och nu är den slut, eller nästan iaf. Är inte stormförjust i smaken, men lukten är ju så fantastiskt underbar! Russin är inte heller gott, men mandeln däremot! Och så dom små söta glöggmuggarna är ju så trevliga!
Kallt som satan är det oxå, men mysigt ändå!



SKÅL!

Tillökning!!

En sånhär



eller en sån här



ska bli min!!! När, var och hur vette fan, men så är det iaf!

Stångad av ett formbröd

FAN vad kallt det är, jag måste ringa nån karl som kan komma och isolerla lite i mina fönster, det känns ju som värsta stormvinden som blåser förbi när jag går omkring här i min lilla kvart.

Inget nytt direkt. Fortfarande ruttet ont.
Var hos farfi igår, ganska lugnt, fick inget klagomål iaf, men däremot kaxade ena vårdaren upp sig inför farfar när han påstog att kylskåpsdörren var trasig och hon förstog inte varför? Hon går fram och sliter upp den med kaxigt ansiktsuttryck och får hela dörren över sig.
JA JUST PRECIS SÅ, klämde farfar ur sig. HAHAHAH. Jag exploderade inombords och tänkte HA där fick du! Och så drog jag lite på smilbanden.
Ska åka dit strax, ska bara intaga dagens TE. Köpte 3 nya igår, har en kvar att prova!






HAHAHAHH JA JAG VET ATT DET ÄR TÖNTIGT OCH FULT ATT LÄGGA UPP BILDER PÅ DET MAN SKRIVER OM, men jag fick ett litet **-ryck av uttråkning här! HEJ

PS. CHOCO är min absoluta favorit, INGA KONSTIGHETER! DS.

Feliz navidad

Nästa år ska jag verkligen inte fira jul i Sverige.
Då ska jag ligga under en palm med ett X antal drinkar i handen och sätta den
HÄR låten på repeat. Och så ska jag ligga och asgarva åt alla hysteriska idioter här hemma i Sverige som stressar livet ur sig för lite äcklig julskinka.



Jävla skit

Det HÄR är bland det vidrigaste jag läst på väldigt länge.


Cowboykatten

Flummig dag.

Har ont lite överallt, vette tusan om det är någon influensa på G eller om det är det gamla vanliga helt enkelt!
TRÖÖÖÖÖTT till tusen. Känner tendens till migrän, jobbigt, för jag har inga migräntabletter hemma, måste förnya ett recept, bög.
Inget besök hos farfi idag, men efter att ha varit där 6 dagar av 7 så behöver jag inte ha dåligt samvete i allfall. Han har skaffat telefon så jag kan ringa till honom, även fast han inte hör så bra.

Jag vill ha en hund, en stoooor hund som jag kan kittla under fötterna, och som Eddie kan leka med. Jag tror att han skulle vilja ha en hund också. Tänk vad gulligt. Jag tror att Eddie skulle rida runt på den hunden och leka cowboy då. Med lassot i högsta hugg som han ska fånga in Viggo med.
Nää nu tror jag att det gick en aningens långt här. . .

Neppe är här, han är lite rolig tycker jag. Farfar säger att Neppe är en katt, det är ännu roligare.
Och igår hette jag Sören hela dagen, det var det roligaste. "Min grabb Sören sitter där inne och väntar på mig" hör jag att han säger till personalen vid middagsbordet. Då kände jag hur mina smilband drog på sig.

Klicka
HÄR för att kolla in Neppes urgulliga småsyskon som föddes nu i höstas.
Dom är ju så söta, jag vill bara krama sönder dom.
HÄR kan du klicka om du inte har något liv och vill gå in och titta på Neppes gamla uppfödare. Skeppsklockans Schipperke. Ganska roligt namn med tanke på att jag tycker om skepp. Neppe står faktiskt med där, eller NEPTUN som han egentligen heter. Han föddes 1996.06.08
HEJDÅ ROLIG INFORMATION, ta fram anteckningsblocket.

Vadå bättre med tiden?

Efter ännu en dag hos farfar, känner jag ångest över att behöva bli gammal och bosatt i Sverige. Säger inte att det är bättre någon annanstans, men av det jag har sett så blir jag bara fruktansvärt äcklad. Känner fortfarande HAT.

Saknar

Idag saknar jag min farfar. Har inte varit där på hela dagen för jag känner mig kärivg i halsen och näsan och det sista jag vill är att smitta honom med massa elaka baciller. Kurerar och hoppas på att få kunna åka dit imorgon och grejja lite.
Jag känner mig alldeles tom den här veckan. Hela jag har försvunnit på något sätt eftersom min kropp är alldeles fylld av hat och funderingar. Men idag laddar jag batterierna! Det behövs när man inte är van vid sånthär.

HAT

Jag känner enormt hat.
Visste inte att jag hade såhär mycket hat inom mig, har aldrig känt något liknande.

Uppdrag granskning

Efter att ha tillbringat TVÅ hela dagar på min farfars nya serviceboende, blir jag hysteriskt mörkrädd och livrädd för att bli gammal.
Jag finner inga ord just för tillfället.
Undrar vad som når ut bäst? Att ringa Aftonbladet, Expressen, Insider med Robban Äschelberg eller ska man ringa Svt och Uppdrag granskning?
TVI BLÄH och enormt HAT känner jag för tillfället, jag är så förbannad att jag kokar sönder inombords.
Drygt 9000 spänn ska dom jävlarna ha oxå, för ynka 30 kvadratmeter där man inte ens får möblera som man vill.
Käringarna på 50 bast gled väl in på ett bananskal för 30 år sen, UTAN utbildning och får inget annat jobb och av den anledningen jobbar dom kvar. Jobbat 25 år för länge tror jag.
De unga tjejerna, trevliga dock, som inte kan någon svenska,  har väl blivit tvungen att ta tjänsten eftersom det är det enda yrket där dom blir mottagna. Inte av mig iofs.'

Hahahah det roligaste med folk som jobbar inom vården, är hur dom pratar med dom anhöriga. Dom tror verkligen att man är helt jävla pantad och okunnig, och tror att dom kan lura i en vad som helst! Dom står alltså och blåljuger en rakt upp i fejjan, för att skydda sig och sina s.k. arbetskamrater. Kära lilla du- jag har säkert 24 års mer erfarenhet än vad du har och nånsin kommer att få, och bättre utbilding inom området för den delen- så håll käften och ta det är med någon annan, din chef kanske? Som också är dum i huvudet för övrigt.

HAT HAT HAT!!!

Blomsprutan är laddad

Blomsprutan är laddad och klar.
Jag tror jag kommer behöva använda den ikväll nämligen.
Jennie kommer hit och vi ska ha en riktig käringkväll.
Vi ska laga mat och sen pyssla med våra tomtenissar vi har köpt och ska köpa på Panduro, hahah!
Sen blir det film, och det är där blomsprutan kommer in.
Kan ju vara kul att se en film tillsammans, så om jag ser att Jennies ögon börjar rulla då tar jag fram sprutan och sprutar allt vad jag har. Jag ska gömma den under täcket så att hon inet ser den. Sen ska det bara komma en attackerande stråle från ingenstans och så ska jag säga, Herrejösses vad var det där för något?


Jaaaa!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åk hem!

Har tyckt om Idol- Lars ända fram tills idag. Han är alldeles för macho, och han tar någon annans plats som hade förtjänat den bättre än honom.
  Jag blir bara arg, irriterad, frustrerad och förbannad över hur han uttalar sig. Även om jag absolut håller med om en hel del han säger och tycker.
Och sjunger han ens bra? Den enda gången jag kan ha tyckt att han sjunger bra var förra veckan när han spökade ut sig och gjorde parodi på numret han skulle sjunga. Annars är det bara ett jävla gnissel och kvidande från honom.
Kanske om han får köra sitt? Jag vet inte. . .
  Jag tycker han kan åka hem NU!

HEJA ROBIN E för fan!!

Och SLA. . . Du är min allra bästa idol, hejja hejja! KRAAAAAAAAM PÅ DIG!!


Utvilad och glad!!

Jaa jag känner mig som en helt ny människa!
Efter att ha tillbringat helgen på Dalecarlia, en underbar SPA- anläggning i Dalarna så kan man ju inte annat än att säga att man är utvilad och känner sig som en ny människa.
Nädå skämt å sido, men helgen har varit HELT FANTASTISK!
Och SNÖ har jag varit med om också. . . Trallalalaalaa. . .




Utsikt från Spa- anläggningen, där vi låg i mysiga korgstolar och drack fruktsmoothies och tittade ut över Siljan!



Någon är med på vattengympa och flyter omkring på långa snoppkorvar.



Pannkakor till frukost för den som ville!


Den här bilden är tillägnad Konkaronka, för jag kom att tänka på en viss sallad från Teneriffa när den här förrätten serverades.
- Ska den här sitta här?


Larre i mängder, som jag för första gången i mitt liv smakade på. Och som dessutom serverades 2 dagar i rad i olika former, smaker och storlekar. Men Oj så jag har lärt mig!


Det här KAN vara den godaste efterrätten jag någonsin ätit. Nån typ att geggamojja med nån typ att guxx på, så jäkla smarrigt. Lite roligt med dom 3 små konkelbären som ligger vid sidan av där.


Rogga lånade min kamera och skulle ta lite kort på naturen och omgivningen på en promenad han tog.
Såhär såg dom flesta korten ut när jag fick tillbaka kameran.



Underbart skönt med en 75 minuters lång ansiktsbehandling, ser fortfarande ut som att jag har ätit lingon i 3 år i rad, men vad gör det?
Min helg avslutades med en helkväll i pianobaren, där man satt och hängde på skinnflygeln och önskade låtar så det stog härliga till! Resten av gängete hade gått och lagt sig, men jag kände att det här måste ju firas på något sätt! Från och med nu ska jag alltid börja festa med mig själv, för det är ju så fantastiskt roligt!

Varsågoda att känn er avundsjuka en smula, jag har haft den bästa helgen på väldigt länge!