Glögg- Efva

JA!
Nu myser jag!
Köpte glögg i lördags, och nu är den slut, eller nästan iaf. Är inte stormförjust i smaken, men lukten är ju så fantastiskt underbar! Russin är inte heller gott, men mandeln däremot! Och så dom små söta glöggmuggarna är ju så trevliga!
Kallt som satan är det oxå, men mysigt ändå!



SKÅL!

Kommentarer
Postat av: Britt-Höger

Men vad fin bild - har du tagit den? Ser ut som en "proffsbild" - mycket värme i bilden. Jag gillar åxå glögg, julstämning.

Helvete vad det snöar hela tiden - ingen måtta på nånting, likadant på sommarn om det börjar regna regnar det en hel månad etc.

Lasse skottade taken igår - snön ä skittung - jag försöker hjälpa till så gott jag kan men är inte lika stark längre - har skitont i mina armar.

Träden bara slokar, tar tag i grenarna och skakar - påminner mej om när man var barn när man stod under träd och skakade och fick mängder av snö på sej.

Ha de bra - kul med din braiga blogg./kram Britt-Höger

2008-11-25 @ 09:23:19
Postat av: Slaaaaaaa

Nääää, men va mysigt du har det på kvällningen!!! Visst luktar det gott om glögg, det är smarrigt om det är mkt sprit, man lägger ner russin och sånt... Hahaha... mmmmm, så gott!!! Det luktar Jul, nu jag måste med köpa mig lite glögg och några tomtebloss, jag tycker det är fint med tomtebloss!!!!

2008-11-25 @ 13:07:25
Postat av: jänsnö

Snart var det jul å så va kul. hej hopp i glöggen tjofarrallallLA . tack för glassen igår!

2008-11-26 @ 10:22:02
Postat av: Sla

Hallååååååååååååååååååååå!!! Nu jag undrar varför du inte skriva nått en liten rad i din blogg... jag vill se ett kort på din tapet eller färg i ditt sooovruuum... jag vill kanske ha samma då ra!!! så det du kan göra och lägga in så jag kan härma av... hahahaha... puuusssssssssssssssss

2008-12-01 @ 17:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback