Fredagsnöje, eller midsommarfirande

Såhär börjar en trevlig kväll i Gustavsberg på midsommarafton... Alla kransar sitter där dom ska, och drinkarna är allmänt goda, och man dricker enbart för att det är Gott!
Här är Jennie som gjort såå söta kransar till alla!


Jag vred mig av skratt när Jennies sjal fastnade hysteriskt fult i hennes krans. Jag vet att jag har lite väääl tråkig humor, men jag kan inet rå för det. För övrigt tyckte hon oxå att det var roligt.


Dags för käk, och jag fick några pikar av min bordsgranne Efva att jag är liten i maten och hon var tvungen att jämföra våra tallrikar genom att fotografera dom. Men gott var det iaf.


David hade gjort en extremt fin sommartårta, tack Dafvid!


Jag tycker att vi har några exakt likadana bilder, tagna i Göteborg, 05? Bra att man ser likadan ut!


Runt midnatt blir man alltid lika extra kärvänlig.


Även kransarna börjar hänga på sned från och med 23.00
  

Såhär går det till lite mer stegvis...
     

Alla sysselsätter sig olika
     


Kort och gott, en riktigt trevlig kväll med mycket trevligt sällskap.
Nu känner jag att det vart ett jäävligt tråkigt blogginlägg och mest bilder, men en bild säger ju mer än tusen ord, så då måste jag ha sagt flera tusen ord nu.


En gvriiis!

Hej alla nyfikna dårfinkar och dönickar.
Sitter med Efva på tråden.
Just nu pratar vi om bajs. Fasta korvar, eller löst skit. "Det är inet lätt när är gammal och inet kan hålla koll på sitt stjärthål" sa Efva nyss. Jag instämmer. Men som hon säger så kan ju vissa inet hålla koll på sitt eget stjärthål vid 24- års ålder.

Igår var det Kolmården med Jennie. Jag vart kär. I en gris. Jag skojjar inet. Jag skeppade in tårögd i "barnhagen" och kunde inet släppa den lilla grisen ur sikte. Det var en liten rosaaktig gris som inet var större än ett marsvin. Det var det bästa av allt. För övrigt var det en himla massa trevliga saker där! Riktigt trevlig utflykt.

ÄÄÄhhh tråkigt, fortsättning följer. . .
Efva sjunger och visslar så fult i mitt öra, jag får dåndimpen.

Brist på rubriksfantasi


Men är det inet världens roligaste lilla människa?
Har hon bestämt sig för att vattna blommorna, så vattnar hon blommorna vare sig det det regnar eller inet.
Och när hon säger Pippi, Gå och lägg dig till sig själv, då skrattar jag ända ner till fotknölarna! Och så är det ganska roligt när hon kommer på sig själv med att ljuga, det brukar jag oxå göra. Och jag erkänner det oxå, Nää nu ljuger jag igen!

Blir mer och mer besatt av Eddie och Viggo. Jag trodde jag var en hundmänniska. Hundar stinker skit ur käften, mina katter doftar, kan bero på att dom borstar tänderna med Bamsetandborsten. 3 år fyller dom i sommar, helt sjukt.

Varför skriver jag ens blogg? Thérèse satt och läste igenom mina gamla bloggar häromdagen och påpekade att jag måste börja skriva igen, för att det var så roligt att läsa. Känner mig extremt tråkig och idéfattig för tillfället, men det kan ju bero på att den här bärbara datorn som jag har i knät håller på att bränna sönder mina ben för att den är så varm. Men det är iofs bra, för då kanske folk tror att man har fått sig en liten solbränna på benen. Kanske borde lägga mig på mage och lägga datorn på baksidan av benen också så att databrännan blir lite jämnare?

Grannar, varför finns dom?
Är det inet böneutrop som ekar ut från vardagsrummen, så är det äckliga ungar som skriker på gården klockan 8 på morgonen. Ett och ett annat MEN HÅLL KÄFTEN har ju slunkit ut när jag hysteriskt har kastat mig upp och vräst ut på balkongen för att sen smälla igen den med en jävla fart så att jag blir ännu mer klarvaken.
För att inet tala om den härliga sopbilen och återvinningsbilen som kommer klockan 7 på mornarna och stannar nedanför min balkong? Åååh det är så härligt ljud när dom tömmer återvinningstunnan med glas! Har ju hänt att jag har vaknat under min hög av kuddar som jag tror dämpar ljudet, och hyperventilerat efter luft. Svetten lackar och nästäppan är orimlig. Det bästa av allt är när man sträcker ut handen med ögonlocken stängda, och ska greppa tag i nässprayen, men man är så fumlig att man välter omkull flaskan och den rullar ner på golvet. Extra härligt är det också när katten tror att jag leker och börjar spela fotboll med nässpraysflaskan.

Jag vet att jag skriver INET. Tycker det är jävligt jobbigt att stava rätt när det gäller just den biten.

Jaha nähä, då ska väl jag ta och fälla ner locket och lägga mig på mage och datasola lite.

Vi kanske hörs!