Och så var det det här med likheter. . .

Jag har ju en hel kändisskala till vänner!
Titta här. . .

Självaste Kronprinsessan


PippiEfva Victoaria rullgardinis Släpkäring AB

  

Thailändskt bröllop med paraply och whiskey!

Kanske hade jag idag ett av dom roligaste telefonsamtal jag haft de senaste veckorna.
Hur ska man egentligen kunna återberätta, utan att det bara låter töntigt. Varför ska man ens berätta? Men eftersom jag hade så tråkigt igårkväll satt jag och tänkte på det och så fattade jag även pennan och ritade en bild! Och då måste jag ju förklara bakgrunden till den. . .

Thérèse, alltså Konkaronka är i Thailand och slog en signal hem till sin Konkaronka i Sweden!
Packad som hon var, som hon tydligen är dygnet runt där borta berättade hon så sjukt roliga saker så jag kan inet ens beskriva det med ord.
Hon bor iaf i en Stenåldersby med ingen dusch och knappt nån toa. Det är typ hink och spade som gäller när man ska duscha. Och en vattenkanna som man spolar bort skiten med.

Hon åker i ett trångt jävla lastbilsflak i 200 km/h som hon får så jävla mkt cellskräck i så det är nästan inet sant. Men inet konsigt? Thailändare är ju både korta och smala, hus och bilar är inet byggda för sånna som vi.

Imorgon klockan 4 på morgonen ska hon gå upp och åka till en gammal thailändsk frisör, för hon har blivit tillfrågad att vara Bestwoman på ett bröllop som ska äga rum imorgon. Det roligaste av allt är att hon knappt känner dom som ska gifta sig. Men vafan, hur ofta blir man tillfrågad att vara Bestwoman i Thailand liksom? Och det ännu roligare är att hennes pappa och hennes pojkvän inet anländer förrens på Lördag, vilket betyder att hon ska gå på bröllopet helt själv. HAHAH.
Hon berättade lite om hur bröllopet skulle gå till. Eller hon visste 2 saker iaf. Och det var, att hon skulle tåga efter med ett paraply, och efter intågningen ska hon sitta på huk bakom bruden och dricka whiskey. WTF??! Hahah. . .
Dessutom ska hon ha på sig nån lång fin klänning som är alldeles för liten och som definitivt är sydd för en thailändare.
Och vad ska dom göra med hennes hår hos frisören? Konkaronka har ju nästan inget hår! Hon är inet flintis, men det är extremt kort, kanske får hon massa långt löshår. Hahahha vad säger du om det Konkis? Det skulle väl du gilla. . .

4 timmar skulle det ta från flygplatsen till huset där hon bor. Jamen vad skönt att det "bara" vad 4 timmar då sa jag, och tänkte på den ihopkomprimerade och cellskräckinjagande flakbilen.
Nä, nån hade visst glömt tala om att det tog 8 timmar, hoppsan.

Saknar dig redan Konkaronka!!

Här en bild av hur det förmodligen kommer se ut imorgon på brölliset: