Klimakterievarning?

Ja, nu känner man sig lite dum.
När man i alla år har gått och klandrat både morsan och farsan för att ha hamnat i gubb- och tantvarningsträsket. Och hallå. . . Dom är 50+
Hur gammal var det  jag var nu igen? 55? 67? Ja det kan man ju få tro.

Konkaronka (eller Persy, Ponkahonka, Poodiie, Thérèse, Piraten, Tratten, Lilltrosa, Pappskalle. . .osv) kommer på allt mer och mer hur jävla tantiga vi börjar bli.
Vi diskuterar mat, vin, resor (iofs inte resor till vingårdar eller husvagnsremestrar), disk, tvättmedel, sköljmedel, gardiner, billiga mataffärer, inredning, diskmaskiner osv osv. Fast för det mesta pratar vi sprit, oh raggarsmurfar. Vi pratade karlar häromdagen. Hur ska en riktig jävla drömkarl vara? Hahah jag kan säga att jag låg och kved mig på golvet av skratt efter diskussionen. En riiiiktig jävla raggarsmurf, en hulk, en stor jävla tjock karl med mustasch, en riktig jävla raggarballe som ska vara bitter och arg! Det är vad vi tänder på tydligen. Jävla normalt.

För att inte tala om samtalen med Jennie där vi sitter och drömmer oss in i skräddarvärlden! Vi pratar om hur gärna vi vill börja virka! Jennie är ju fortfarande väldigt förtvivlad över hennes mini- duk som hon virkade en gång för ett X antal år sedan, som är borta och hon har starka misstankar om att någon har snott och stoppat ner i väskan på en fest eller liknande (hahahahahahahahhaaaah).
Vi brukar även redovisa hur långt vi har kommit med dom stickade halsdukarna, eller vad man hittade för spännande nytt på panduro senast man var där.

Linn dricker alkohol för att det är gott! (Något jag aldrig kommer förstå mig på, men det sa jag ju om att virka och sticka förut också).

Zandra och jag har en tendens att alltid bläddra tillsammans i den senaste Jotexkatalogen (En jävla bra gardinkatalog). Eftersom vi bor en bit ifrån varandra gör vi detta genom telefonen. Först messar vi varandra som galningar  "Jag har fått den!!!! Har du fått den?? Jippiii"

Skidan Skidis Efva Sjörövare Skeppare Sjökaptensdottir Göran är fortfarande en liten fjortis som gömmer groggen under skrivbordet.
Nä skämt och sido, hon var en riktig käring redan som barn. Vi brukade låtsas att vi arbetade på Ellos och så turades vi om att vara kund och anställd. Vi ringde upp varandra med papper och penna hej framför oss och så beställde vi. Mängder av kläder.

Jag var oxå käring när jag var liten. Jag älskade att stå bredvid min mamma och stryka. En vacker dag kom pappa hem med en EGEN strykbräda till mig. OJ vad lycklig jag var! Bild kommer snart. Haha ja, faktum är att jag har kvar strykbrädan än idag.

Morsan vart tant för längesen egentligen. Farsan också. Dom ställer fram kaffekopparna till frukosten redan kvällen innan. Dom har sina platser på köksbordet om man säger så. Hon stryker även kalsongerna och strumporna. Och det kliar i fingrarna på henne om hon inte får diska undan mattalrikarna direkt efter maten.
Pappa tvättar håret med tvål och vänder ut- och- in på strumporna istället för att tvätta dom. Han tvättar även fötterna i toaletten genom att spola (Iofs vet jag inte hur mkt gubbvarning det var över det där sista, det låter nästan lite stört) Han vägrar dessutom inse att han har dålig syn när han ligger med förstoringsglaset framför korsordet och hävdar hejdlöst att han har bra syn, men att korsorden är så små nu för tiden.

Ja, vad säger man? Klimakteriet är verkligen mer välkommet än någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback